بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

دو وزیر اسرائیلی:بایدن اشتباهات اوباما درباره ایران را تکرار نکند

دو وزیر کابینه رژیم صهیونیستی و عضو حزب لیکود، به رئیس‌جمهور منتخب آمریکا هشدار دادند که اشتباهات دولت قبل درباره ایران را تکرار نکرده و با تهران مماشات نکند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 13
کد خبر: ۷۳۹۶۶

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه نگرانی‌های رژیم صهیونیستی از احتمال بازگشت دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا به توافق هسته‌ای و تعلیق مجدد تحریم‌های ایران، امروز (چهارشنبه) دو وزیر صهیونیست درباره مماشات با تهران به بایدن هشدار دادند.

«تساحی هانغبی» وزیر امور شهرک‌سازی‌ها در کابینه تل‌آویو طی مصاحبه‌ای با شبکه «کان نیوز» گفت: «مهمترین چیز این است که دولت آتی آمریکا را مجاب کنیم که اشتباهات دولت [باراک] اوباما و سازش با ایرانی‌ها را تکرار نکند».

هانغبی با انتقاد از رویکردی که دولت پیشین آمریکا درباره ایران داشت، ادعا کرد: «این فقط ستیزه‌جویی و سرکشی ایران را افزایش داد. آنها این (رویکرد را) ضعف آمریکا می‌دانند».

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، وی همچنین درباره حمله بامداد امروز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به سوریه نیز اظهار داشت: «ما نه این حمله و نه دیگر حملات را گردن نمی‌گیریم. ایرانی‌ها از [بشار] اسد (رئیس‌جمهور سوریه) اجازه می‌خواهند تا آزادانه در سوریه عمل کنند و آن را به نمونه حزب‌الله تبدیل نمایند. تمام این [اقدامات] هم برای جلوگیری از اقدام ما علیه برنامه هسته‌ای آنهاست».

«یووال اشتاینیتز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی نیز در مصاحبه با شبکه رادیویی «گالاتز» معروف به رادیو ارتش، گفت: «اسرائیل شدیداََ در حال انجام اقداماتی علیه ایران و تلاش‌های آن برای دست‌یابی به سلاح اتمی و استقرار نظامی در سوریه است».

بایدن چندی پیش در مصاحبه با روزنامه «نیویورک‌تایمز» ضمن تشریح مواضع خود برای ماه‌های اولیه دولت احتمالی‌اش، گفته بود هنوز بر سر موضع بازگشت به برجام،  به عنوان «نقطه شروعی برای مذاکرات آتی» و همچنین به شرط تبعیت مجدد ایران از محدودیت‌ها ایستاده است.

پیش از این، «اِلی کوهن» وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی به بایدن توصیه کرد که سیاست دولت کنونی آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» مبنی بر فشار حداکثری علیه ایران را حفظ کند. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر